F.A.Q

Betaalmethodes

Wat zijn de betaalmethodes bij usbwallet.nl?

Bij ons heeft u keuze uit de volgende betaalopties:
– iDeal
– PayPal
– Bitcoin
– Mastercard
– Maestro
– VISA
– Bancontact / Mr Cash

Levertijden & verzendkosten

Wat zijn de levertijden?

Wij doen onze uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Als uw bestelling op werkdagen vóór 17:00uur wordt gedaan, dan zullen wij deze dezelfde dag nog verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wat zijn de verzendkosten?

We hanteren de volgende verzendkosten:
• Nederland: gratis
• België: gratis
• Rest van Europa: €13,99

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Het moment van aflevering kunnen wij helaas niet garanderen.

Retourbeleid & klachten

Hoe is jullie retourbeleid?

Tot 14 dagen na ontvangst van uw product heeft u recht om zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Wij kunnen de veiligheid van de hardware wallet namelijk niet meer waarborgen als de verzegeling van de verpakking verbroken is.

Indien u uw bestelling wilt retouren storten wij het volledige orderbedrag terug. De kosten voor het retouren zijn voor eigen rekeningen en bedragen circa €6,95 per pakket, afhankelijk van uw vervoerder. Om gebruik te maken van het retourrecht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Heeft u een klacht?

Het kan gebeuren dat er iets niet loopt zoals het zou moeten lopen. Indien je daarom een klacht hebt, dan vragen wij je om contact met ons op te nemen via: [email protected]