Bitcoin hardware wallet

Ben je reeds in het bezit van Bitcoins of sta je op het punt een flink bedrag in Bitcoins te investeren? Dan is het tijd om een Bitcoin hardware wallet aan te schaffen!

Bitcoin hardware wallet: de ideale oplossing

Zo kun je om je cryptocurrency veilig te bewaren gebruik maken van een portemonnee, de zogenaamde cryptocurrency wallets. U heeft daarbij keuze uit online wallets, software wallets of hardware wallets. Steeds meer mensen kiezen voor de laatste optie, namelijk hardware wallets. Dit komt doordat cryptocurrency aan populariteit wint. Bovendien kun je met behulp van een hardware wallet je cryptocurrency op de meest veilige manier kunt opslaan.

Bitcoin hardware wallet: de meeste veilige portemonnee

Op de hardware wallet sla je een gedeelte van jouw wallet veilig offline op een externe beveiligde schijf op. Het gedeelte dat wordt opgeslagen op het apparaat zijn de zogenaamde private keys. Zo zijn jouw privé sleutels beveiligd opgeslagen en moet je elke transactie via de hardware wallet goedkeuren. Deze geavanceerde beveiligingsmaatregelen van de hardware wallet, maken het praktisch gezien onmogelijk dat uw Bitcoins of Altcoins gestolen kunnen worden. Daarbij is een hardware wallet, in tegenstelling tot een software wallet op een computer, niet kwetsbaar voor virussen en malware. Kies daarom ook voor een hardware wallet en geef malware geen kans.

Bitcoin hardware wallet: de drie beste wallets

Steeds meer mensen kiezen voor een veilige hardware wallet. De drie meest populaire wallets zijn de Legder wallet, de Trezor wallet en de Keepkey wallet.

Bitcoin hardware wallet bestellen bij usbwallet.nl

Bestel de Legder, Trezor of Keepkey wallet online bij usbwallet.nl. Daar bestelt u eenvoudig en snel deze hardware wallet. Het online bestellen van uw wallet heeft velen voordelen. Zo heb je de keuze uit de drie meest populaire hardware wallets, krijg je een supersnelle bezorging en kun je online betalen met iDEAL.

Nog meer voordelen van online een hardware wallet bestellen bij usbwallet.nl

De voordelen van online een hardware wallet bestellen bij usbwallet.nl op een rijtje:

  • Veilig & betrouwbaar
  • Officiële retailer
  • Direct leverbaar
  • Uit eigen voorraad
  • Goede klantenservice
  • Op werkdagen voor 17:00u besteld, dezelfde dag verzonden
  • Online een hardware wallet bestellen en online betalen.
  • Meerdere betaalopties mogelijk: iDEAL, PayPal en Creditcard
  • Keuze uit de drie beste hardware wallets