Best bitcoin wallet

Wil jij je bitcoins, ether en altcoins ook veilig bewaren? Kies dan voor een hardware wallet! Dit is de meest veilige manier voor het beheren, beveiligen en bewaren van je cryptocurrency.

Best bitcoin wallet: de hardware wallet

Op de hardware wallet sla je de zogenaamde private keys veilig offline op, op een externe beveiligde schijf. Zo zijn jouw privé sleutels beveiligd opgeslagen en moet je elke transactie via de hardware wallet goedkeuren. Als je kiest voor een goede hardware wallet, geef je malware geen kans!

Best bitcoin wallet: Ledger, Trezor en de Keepkey wallet

Steeds meer mensen kiezen voor een veilige hardware wallet. De drie beste en meest populaire wallets van dit moment zijn de Legder wallet, de Trezor wallet en de Keepkey wallet.

Best Bitcoin wallet: Ledger wallet

De meest populaire wallet van dit moment is de Ledger Nano S wallet. Deze beschermt jouw cryptocurrency gegevens binnen een smartcard. De wallet is beschermd tegen aanvallen en wordt via USB verbonden met jouw pc. Op die manier zorgt de Ledger Nano S wallet voor een beveiligde omgeving waarin je veilig transacties kan uitvoeren. De Ledger Nano S ondersteunt zowel Bitcoin, Ethereum en Altcoins.

Best Bitcoin wallet: Trezor wallet

De Trezor wallet is ook een betrouwbaar apparaat welke private keys genereerd en deze op de hardware wallet opslaat. Naast Bitcoin ondersteunt Trezor tevens litecoin, nem, dash, bcash, bgold en ether.

Best Bitcoin wallet: Keepkey wallet

De Keepkey hardware wallet staat ook wel bekend als de beste malware en hacker vrije wallet. Op de hardware wallet van Keepkey kun je naast Bitcoins ook andere cryptocurrency veilig beheren en bewaren, zoals Litecoin en Etherium.

Best Bitcoin wallet: bestel deze bij usbwallet.nl

Maak nu ook uw keuze uit een van de beste en populairste wallets van dit moment en bestel deze via usbwallet.nl. 

De voordelen van usbwallet.nl

Als je online een hardware wallet besteld bij usbwallet.nl dan heb je keuze uit de drie populairste wallets op dit moment. Usbwallet.nl heeft een ruime voorraad van deze drie wallets en als je de hardware wallet voor 17:00 besteld dan heb je deze de volgende dag nog in huis! Ook heb je de keuze uit meerdere betaalopties, zoals iDEAL, PayPal en Creditcard.

Nog meer voordelen van online een hardware wallet bestellen bij usbwallet.nl

De voordelen van online een hardware wallet bestellen bij usbwallet.nl op een rijtje:

  • Veilig & betrouwbaar
  • Officiële retailer
  • Direct leverbaar
  • Uit eigen voorraad
  • Goede klantenservice
  • Op werkdagen voor 17:00u besteld, dezelfde dag verzonden
  • Online een hardware wallet bestellen en online betalen.
  • Meerdere betaalopties mogelijk: iDEAL, PayPal en Creditcard
  • Keuze uit de drie beste hardware wallets